Κιργιζιστάν

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Κιργιζιστάν

Ακίνητο προς πώληση στο Κιργιστάν

Το Κιργιστάν είναι μια τραχιά χώρα της Κεντρικής Ασίας που βρίσκεται κατά μήκος του Silk Road, της αρχαίας διαδρομής τροχόσπιτου μεταξύ Κίνας και Μεσογείου.

Συνορεύει με το Καζακστάν στα βόρεια, το Ουζμπεκιστάν στα δυτικά και τα νοτιοδυτικά, το Τατζικιστάν στα νοτιοδυτικά και την Κίνα στα ανατολικά. Η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη του είναι το Μπισκέκ.

Πριν από την ανεξαρτησία, το Μπισκέκ ήταν ρωσική πόλη, με το μεγαλύτερο μέρος του ρωσικού εθνοτικού πληθυσμού. Επί του παρόντος, αυτή η εθνοτική ομάδα αντιπροσωπεύει περίπου το 20% του πληθυσμού της πόλης, γεγονός που αντικατοπτρίζει μια μεγάλη μετανάστευση τα χρόνια μετά την ανεξαρτησία. Με ανησυχίες κυρίως για οικονομική αβεβαιότητα, παρά για εθνικές αναταραχές, πολλοί Ρώσοι με οικογενειακούς ή επαγγελματικούς δεσμούς με άλλες μετα-σοβιετικές δημοκρατίες μετανάστευσαν από το Κιργιζιστάν.

Αυτή η μετανάστευση οδήγησε σε μεγάλο αριθμό ακινήτων προς πώληση στο Κιργιστάν και στην κεφαλαιαγορά, με αντίστοιχη μείωση των τιμών των ακινήτων. Προς το παρόν, οι περισσότεροι από τους επίδοξους Ρώσους μετανάστες με προοπτικές σε άλλες χώρες έχουν ήδη φύγει, και εκείνοι που παραμένουν πρέπει να αντιμετωπίσουν πιο ευνοϊκές οικονομικές προοπτικές. Οι ημέρες μεγάλων εξωτερικών μεταναστεύσεων έχουν τελειώσει, εξαλείφοντας έτσι τις σοβαρές διαταραχές του εφοδιασμού που προκύπτουν από την περίσσεια ακινήτων προς πώληση στο Κιργιστάν που προκλήθηκε από την έξοδο.

Ωστόσο, η μετανάστευση στο κεφάλαιο, όπως είναι συνηθισμένο στις αναπτυσσόμενες χώρες όπου οι επιχειρηματικές ευκαιρίες είναι λιγότερο διαθέσιμες σε μικρότερες πόλεις, αυξάνει τη σταθερά αυξανόμενη ζήτηση στέγασης στο Μπισκέκ.

Με την έναρξη της οικονομικής ανάπτυξης και τον αυξανόμενο αριθμό οικογενειών που κερδίζουν εισόδημα για στέγαση καλύτερης ποιότητας από εκείνες της σοβιετικής εποχής, η διαδικασία «euroremont» είναι πιο συνηθισμένη. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει ακίνητα προς πώληση στο Κιργιζιστάν με συσκευές και εξοπλισμό Δυτικής ή Νότιας Κορέας, εσωτερικούς θερμοσίφωνες, πλαστικά κουφώματα που σφραγίζουν καλύτερα από τα ξύλινα κουφώματα της σοβιετικής εποχής και πιο ομοιόμορφο δάπεδο από το παραδοσιακό παρκέ ή βαριά επενδεδυμένο δάπεδο. Συχνά αυτά τα ανακαινισμένα και βελτιωμένα διαμερίσματα υπάρχουν σε συγκυριαρχίες από τη σοβιετική εποχή δίπλα σε μη αναβαθμισμένες μονάδες.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 3311

Πώληση Δυάρι, Κιργιζιστάν, Aktobe, Aktobe, Side

25,560.00EUR
Πώληση
Δυάρι

110 m²
Το διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων και τα δωμάτια Together θα βρείτε στυλ, κομψότητα και ποιότητα! Για να έχετε την καλύτερη ποιότητα και σχεδίαση
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB